Zoeken naar wellness arrangement

wellness arrangement

Wellness arrangement Hotel du Val de lOur.
Geniet van onze arrangementen! Romantisch verblijf, gastronomisch weekend, vakantie met het gezin, wellness arrangement in de Ardennen. Alle prijzen en gegevens kunnen op elk moment gewijzigd worden zonder voorafgaand bericht. Deze informatie is geldig onder voorbehoud van druk en/of typefouten.
loftaanhetwater.be Ongekende priv luxe arrangement met massage, overnachten, wellness, duo massage, priv cinema.
Aankoop pantoffels: 5 euro /paar mag je meenemen naar huis. Je kan je priv luxe arrangement met bijzondere overnachting vrij uitbreiden. Bij Loft aan het Water is het namelijk mogelijk van de eerste tot de laatste seconde volledig priv en discreet te genieten!
Wellness Arrangement BB Factorij 10 Peer Bed and Breakfast.
Exclusive wellness arrangement. Wellness is steeds privé, niet met andere gasten. Lekker ontspannen of onthaasten met je partner, vriend of vriendin in onze privé wellness.: Relaxruimte met open haard en minibar. Het dragen van badkledij is niet toegestaan. 2 overnachtingen met luxe-ontbijt.
Wellness arrangement Van der Valk Hotel Verviers.
Gelegen aan de poort tot de Ardennen en op 15 km van Spa, kunt u er genieten van de beroemde thermen. Dit arrangement is inclusief.: 1 overnachting in een Comfort kamer minibar van softs drinks, kluis en thee-set. 1x ontbijtbuffet met bubbels.
Wellnessarrangement Yon-Ka.
Duur: 110 min. Een heuse booster" tegen verslapping: een liftende en herstructurerende gelaatsverzorging en een verstevigende lichaamspakking om alle contouren te stroomlijnen en de huid te verstrakken. Bien-Être au Masculin Ontspannende behandeling voor gelaat en lichaam. Duur: 95 min. Gecondenseerde wellness voor heren waarbij een spierontspannende massage en een aangepaste geaatsverzorging combineerd worden.
Arrangementen Thermae Boetfort Thermae.com.
Wie kiest voor een meerdaags arrangement, wordt in de watten gelegd in ons hotel en geniet s morgens van het uitgebreide ontbijtbuffet. Je overnacht in een Classic kamer aan de overkant van de straat, buiten het kasteeldomein tenzij anders aangegeven.
Wellness arrangement Wenkeshoeve.
WELLNESS-ARRANGEMENT bedraagt 330 voor 2 overnachtingen inclusief ontbijt in De Paardenstal, De Hooizolder of Het Uilengat gecombineerd met een privé-wellness in Le Gozeau voor 2 personen. Dit arrangement omvat 3 uur genieten bij Le Gozeau. In onderstaande agenda van Le Gozeau krijg je een handig overzicht van de nog beschikbare uren.
LastMinute Sauna: privé sauna, beauty, massage en wellness overnachting arrangementen.
E-mail Website Route. Lastminutes worden opgehaald. KIES UW ARRANGEMENT. Selecteer links uw centra. Arrangementen worden opgehaald. Lastminutes Disclaimer Privacyverklaring Algemene verkoopsvoorwaarden Sitemap Prive sauna Wellness overnachting Publieke sauna Wellness. Copyright 2018 LastMinuteSauna. All Rights Reserved. Powered by the eFORUM FACTORY.

Contacteer ons

++ sauna korting ++
++ sauna belsele ++
++ prive sauna mechelen ++
++ prive sauna vilvoorde ++
++ sauna kontich ++
++ prive sauna oostende ++
++ sauna ranst ++
++ sauna koersel ++
++ sauna halle ++