Zoeken naar waer waters

waer waters

Waer Waters is een oase van rust en ontspanning in Groot-Bijgaarden.
Ontdek ook het uitgebreid aanbod aan groepslessen: spinning, yoga, mindfullness., Verwen je lichaam en geest met doordachte ontspanning en gezonde inspanning. Waer Waters is een gekleed complex met een afgebakende naaktzone. Kom ons ontdekken, want geen enkele foto kan weergeven wat Waer Waters voor u kan betekenen.
Shedeals Waer Waters: gratis dagpas.
Waer Waters omvat 2 duidelijk afgebakende zones, zodat jij je optimaal kan ontspannen op de manier die jij het prettigst vindt. Van een verkwikkende 10C tot een hartverwarmende 36C, in Waer Waters ontdek je een scala aan temperaturen in diverse gedaanten: stoombaden, saunas uit alle hoeken van de wereld, dompelbaden, zwemvijvers, belevingsdouches, een ijsfontein, hammans en zoveel meer.
Waer Waters wellness My plus-moments Plus-kaart.
Relax Dine pour 42 au lieu de 51. Ontdek al onze moments. Eindeloos genieten op een unieke plek. Waer Waters in Groot-Bijgaarden, dat is eindeloos genieten van alle wellnessmogelijkheden. Binnen en buiten, warm en koud, stoombaden, zwemvijvers, hamams, dompelbaden. En dat alles in een prachtige omgeving.
Louis 1924 Waer Waters.
lunch voor twee in Waer Waters in deze prijs is de inkom tot Waer Waters begrepen. Bijkomende behandelingen zijn rechtstreeks te boeken bij Waer Waters. Meer informatie op de website enkel bij beschikbaarheid in Waer Waters. Waer waters Rodenberg 21 1702 Groot-Bijgaarden 32 2 467 08 08 info@waerwaters.com www.waerwaters.com.
Waer Waters Wellness in Brussel Groot-Bijgaarden As wellness ought to be.
Agenda Bekijk volledige agenda. Huidige acties Bekijk alle acties. NEW: Waer Waters Sport Beurtenkaart. PERE VENTURA ARRANGEMENT. Toegang Wellness Fles Cava. VOORDELEN PERSONAL TRAINING @ WAER WATERS Volledig op maat Motiverend Op het tijdstip van uw keuze Persoonlijk expert advies.
Webshop Waer Waters.
Toegang tot het resort wellness fitness van 11u-23u. Altijd in duo. Gratis gebruik van scrubzout, douchegel shampoo. Gratis deelname aan ons uitgebreid belevingsprogramma. Gratis rondleiding en uitleg van de faciliteiten om 12u en om 16u30. Cadeaubon Waer Waters vrije prijs.
Toegang met bubbels voor 2 tot resort Waer Waters Groot Bijgaarden Vlaams-Brabant.
Toegang met bubbels voor 2 tot resort Waer Waters Groot Bijgaarden Vlaams-Brabant. 2 aanbiedingen beschikbaar In de categorie geschenkbonnen Toegang tot de wellnessruimte. Toegang met bubbels voor 2 tot resort Waer Waters Groot Bijgaarden Vlaams-Brabant. Voor 2 personen. All-intoegang tot het resort: fitness, groepslessen en wellness.
Waer Waters Groot-Bijgaarden 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
De inrichting buiten is voor sommige mensen wat klinisch, maar alles wat je nodig hebt is wel aanwezig. Stel een vraag over Waer Waters. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Contacteer ons

++ sauna maastricht ++
++ sauna waasland ++
++ sauna dilbeek ++
++ sauna oasis ++
++ sauna aarschot ++
++ esauna ++
++ gay sauna brussels ++
++ sauna zelzate ++
++ sauna aquarius gent ++