Meer resultaten voor thermen dilbeek

thermen dilbeek

Opening Times Thermen Dilbeek in Kattebroekstraat 290 in 1700 Dilbeek Sauna.
Description: Opening hours, address and phone number of Thermen Dilbeek in Dilbeek. Om de bedrijfsgegevens of openingsuren te wijzigen kan u zich aanmelden of registreren. Met een account kunt u ook stemmen en reageren op winkels en bedrijven. Opening Times from Thermen Dilbeek.
Thermen Dilbeek Dilbeek, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
in dezelfde kamer. minimum verblijf van meerdere nachten. in het kort. Thermen Dilbeek is werkelijk een oase van rust met talrijke sauna's, opgietsessies om u tegen te zeggen, lekkere slaatjes en suggesties in het restaurant, zalige zetels om te ontspannen.
Thermen Dilbeek Sauna en wellness als bedrijfsincentive! Manager MagazinesManager Magazines.
Thermen Dilbeek, Thermen Londerzeel en Thermen Mineraal in Rijmenam bieden interessante arrangementen voor bedrijven. Wat hebben Thermen Dilbeek, Thermen Londerzeel en Thermen Mineraal precies te bieden aan bedrijven? Michel Leenen: Thermen Dilbeek en Thermen Mineraal beschikken over een hotel. Daarmee spelen we in op de vraag van de bedrijfswereld naar hotels die bereikbaarheid buiten de stad combineren met een gevoel van rust.
Te bezoeken detail Toerisme Pajottenland Zennevallei.
Kuuroord Thermen Dilbeek. Kuuroord Thermen Dilbeek biedt heel wat mogelijkheden voor een ontspannend dagje: panoramische sauna, biosauna met infraroodgedeelte, rantasauna met dagelijks diverse opgietsessies, kuorisauna verwarmd door middel van een houtkachel, afkoelmuur, Turkse hamam met neveldouche, drie jacuzzi's' waarvan één in de tuin, verwarmd binnen en buitenzwembad 32C, afkoelzwembad, koude en warme doorloopbaden en voetbad, afgeschermde zon en ligweide 2500 vierkante meter en grote siervijver en terras.
voordeel OZ Gezondheid: wellness Welkom bij OZ.
Openbaar / Prive Sauna / vereniging Gemeente. Thermen Katara nv. L'Eau' De Lo nv. Sauna t oventje. Openbaar / Prive Sauna / vereniging Gemeente. Thermen Tadema nv. La Nostra Vita. Thermae Boetfort Sauna Lagoon. Openbaar / Prive Sauna / vereniging Gemeente.
Logeren in Vlaams-Brabant Details.
Kom genieten bij Thermen Dilbeek en overnacht in n van de meest ontspannende luxehotels in Brussel! In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar. Het hotel biedt zeer ruime kamers met kingsize Auping bedden en een gezellige open haard, een flatscreen-tv in de kamer n n in de marmeren badkamer, koffie en theefaciliteiten, mini-bar en safes.
Thermen Dilbeek, Dilbeek Tel: 024660. Sauna's' goudengids.be.
Dit weekend afgezakt naar Dilbeek. Thermen Dilbeek is werkelijk een oase van rust met talrijke sauna's, opgietsessies om u tegen te zeggen, lekkere slaatjes en suggesties in het restaurant, zalige zetels om in te ontspannen. kortom meer dan een bezoekje waard!
Wellness Toerisme Dilbeek.
T 02 466 00 88. Kuuroord Thermen Dilbeek biedt heel wat mogelijkheden voor een ontspannend dagje: panoramische sauna, biosauna met infraroodgedeelte, rantasauna met dagelijks diverse opgietsessies, kuorisauna verwarmd door middel van een houtkachel, afkoelmuur, Turkse hamam met neveldouche, drie jacuzzis waarvan één in de tuin, verwarmd binnen en buitenzwembad 32C, afkoelzwembad, koude en warme doorloopbaden en voetbad, afgeschermde zon en ligweide 2500 vierkante meter en grote siervijver en terras.

Contacteer ons

++ sauna in antwerpen ++
++ sauna deurne ++
++ sauna privé ++
++ sauna brussels ++
++ sauna breda ++
++ spa brussel ++
++ sauna bruxelles ++
++ sauna blankenberge ++
++ sauna waregem ++
++ sauna destelbergen ++
++ sauna groot bijgaarden ++