Op zoek naar Prive Wellness?

Prive Wellness

Cajuthi Privé sauna te Gent Privé sauna Cajuthi te Gent.
Hoe hoger u gaat zitten in de sauna hoe warmer het wordt. Hou hier zeker rekening mee als beginnend sauna liefhebber. Voor de gevorderde bezoeker is dit uiteraard het summum. Ook als u zwanger bent is een bezoek aan de sauna een gezonde vrijetijdsbesteding.
Privé sauna Alle Privé sauna centra op Relaxy.be Relaxy.be.
Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van alle prive wellness faciliteiten. Gebruik van handdoeken en slippers is inbegrepen geen badjassen. Tiegem West-Vlaanderen Privé sauna. 90 Bekijk meer info. Geniet met 2 personen 2 uur 30 van onze privé Wellness.
PRIVE SAUNA PALACE KOERSEL BERINGEN LIMBURG VLAANDEREN BELGIE.
Privé Finse Sauna met zicht op privé zwembad. Privé Infra-rood Sauna met licht therapie. Privé relaxruimte met zelfbedieningsbar. Privé dubbele douche met zonnebank. U kunt bij Privé Sauna Palace, eventueel ook een romantisch dineetje. of een gezellig ontbijt aan het zwembad genieten.
prive-sauna-aan-zee.be Ongekende privwellness aan de kust.
Kies je voor een luxe prive wellness overnachting aan zee dan kan je met deze ALL-IN" formule rekenen op meer dan hotel service. Jouw priv kust sauna domein is 250m2, iets dat een hotelsuite kamer dus ver overstijgt. Want al je priv wellness facliteiten zijn 24/24 voor jou beschikbaar in je eigen priv vissershuis.
Otentik Wellness Privé sauna Erpe-Mere Inforegio.be.
De focus van Otentik Wellness in Erpe-Mere ligt op de authentieke wellness beleving zoals de naam het zegt. Het tijdloze interieur, de uniformiteit in kleuren en gebruikte materialen zorgen voor rust en authenticiteit. Ben je toe aan een moment van rust in uw drukke leven? Een moment om even helemaal te ontspannen? In onze private sauna Otentik kan je als koppel, met een paar vrienden of collegas van een optimale spabeleving genieten! Lekker ontspannen zoals jij het wil in alle stilte, vrijheid en privacy. In een omgeving die rust ademt, bieden wij u in onze prive sauna Otentik een waaier van eco luxe, natuurlijke en botanische huidverzorgingsproducten van het Belgische merk Likami aan.
Wellnesspure.
In geen geval kan Privé Wellness Pure aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door ons ter beschikking gestelde faciliteiten. Privé Wellness Pure zal ten gevolge ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld.
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
U kunt ook verschillende wellness arrangementen reserveren. Vanaf twee personen kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld de ultieme Wellness beleving te ervaren met een champagne ontbijt met verse broodjes en deze in onze prive sauna nuttigen of misschien een heerlijk tapas arrangement om vervolgens een frisse duik in het zwembad te nemen.
Privé wellness Trésor Welkom in Sint-Truiden, hartje Haspengouw.
Privé wellness Trésor. Dankzij het serene en warme interieur van Pierre de Lune en La Perla, twee luxueuze wellness-faciliteiten, kom je helemaal tot rust. Woorden als stress en spanning zijn hier onbestaand. Wellness Trésor is nieuw in Sint-Truiden en voorzien van spa, hamam, IR-stralers, sauna, regendouches, relaxruimte en privéterras.

Contacteer ons

++ prive sauna brugge ++
++ ero sauna ++
++ sauna oostende ++
++ sauna roeselare ++
++ sauna sint niklaas ++
++ gay sauna ++
++ wellness groot bijgaarden ++
++ thermen groot bijgaarden ++
++ sauna brussel centrum ++
++ sauna belgie ++
++ sauna dendermonde ++
++ sauna Hasselt ++